01. Filmproduktion

Vi hjälper dig med din nästa filmproduktion oavsett storlek.

[rank_math_breadcrumb]

/ Filmproduktion

Reklamfilm

Reklamfilm är ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg. Kombinationen av rörliga bilder och ljud påverkar oss människor väldigt starkt.

En reklamfilm kan användas på många olika sätt och i olika kanaler. Du kan till exempel låta din film sändas i TV och på bio eller spela upp den på din webbplats, i mässmontrar, på storbildsskärmar och i butikshyllor. Idag kan du också, tack vare internet och YouTube, mycket enkelt och kostnadseffektivt sprida information och göra reklam för ditt företag eller din produkt eller tjänst via digitala kanaler.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med en reklamfilm.

Läs mer
/ Filmproduktion

Företagsfilm

Företagsfilm är utformat för att visa upp ditt företags identitet och beskriva din unika kultur, historia och värderingar för potentiella kunder, samarbetspartners och kandidater som vill jobba hos dig.

Varje företag är mer än bara den produkt eller tjänst de säljer. Det är en unik kombination av människor, uppdrag och kultur. Med en företagsfilm kan du skapa förtroende och bygga relationer mycket snabbare och på djupet. Folk älskar ju också video!

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med en företagsfilm.

Läs mer
/ Filmproduktion

Eventfilm

Vi producerar all typ av eventfilm för att ditt företagsevent ska nå sina mål och få bästa möjliga publicitet. Vi erbjuder bland annat promotionfilm, eventtrailers, intervjuer, dokumentation och presentationsmaterial som till exempel filmer att visa på storskärmar under eventets gång.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med en eventfilm.

Läs mer
/ Filmproduktion

Flygfoto / drönarfilm

Vi har en lång erfarenhet av flygfoto och drönarfilm. Vi har tidigare levererat materialet till stora produktioner som t.ex. Rusta & Kung Fury.

Med olika drönare anpassade för olika förhållanden så kan vi leverera film eller foton både inomhus och utomhus.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med flygfoto / drönarfilm.

Läs mer

Vill du diskutera ditt
nästa projekt?