Marknadsföring

Hitta nya kunder via digital marknadsföring och öka din försäljning.

Våra tjänster

Stora eller små projekt spelar ingen roll, vi hjälper dig med digital marknadsföring.

Sociala medier

Reklamfilm är ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg. Kombinationen av rörliga bilder och ljud påverkar oss människor väldigt starkt.

En reklamfilm kan användas på många olika sätt och i olika kanaler. Du kan till exempel låta din film sändas i TV och på bio eller spela upp den på din webbplats, i mässmontrar, på storbildsskärmar och i butikshyllor. Idag kan du också, tack vare internet och YouTube, mycket enkelt och kostnadseffektivt sprida information och göra reklam för ditt företag eller din produkt eller tjänst via digitala kanaler.

Läs mer

Google Ads

Företagsfilm är utformat för att visa upp ditt företags identitet och beskriva din unika kultur, historia och värderingar för potentiella kunder, samabetspartners och kandidater som vill jobba hos dig.

Varje företag är mer än bara den produkt eller tjänst de säljer. Det är en unik kombination av människor, uppdrag och kultur. Med en företagsfilm kan du skapa förtroende och bygga relationer mycket snabbare och på djupet. Folk älskar ju också video!

Läs mer

Programmatiskt

Vi producerar all typ av eventfilm för att ditt företagsevent ska nå sina mål och få bästa möjliga publicitet. Vi erbjuder bland annat promotionfilm, eventtrailers, intervjuer, dokumentation och presentationsmaterial som till exempel filmer att visa på storskärmar under eventets gång.

Läs mer